1/3

Pejaten House

South Jakarta, Indonesia

Category

Project Year

Site Area

Housing

2020

1270 m

Nowadays, a house is not just a place for rest. Other activities such as work, sports, and hobbies must be done at home. Rumah Pejaten is a renovated house with the addition of space according to the owner's activities. The design of the house indeed maximizes the land to become a permanent space.

Makes the green area in the ground becomes narrow. Even so, as a sense of responsibility to replace green land and reduce sun exposure, the building facade has been changed using a vertical garden. Krowakism creates a double-high ceiling that helps to visually expand the space, accelerate air circulation, and maximize natural lighting.

Pejaten-14.jpg
Copy of BH-78.jpg
See more projects
Back to home